Консультация и прием заказов: 
пн-пт 9:00-19:00
Выезд специалиста: пн-сб 8:00-20:00
roletoff.tm@gmail.com

 

  +38(066) 133-79-19
  +38(063) 595-07-36
        +38(068) 283-20-77

Один з головних модних трендів останніх років в інтер'єрі - використання тканинних ролет. Вони гармонійно доповнюють основні сучасні стилі в оформленні приміщень - лофт, мінімалізм, скандинавський інтер'єр і модерн. Ролети на вікна дозволяють ефективно регулювати потоки світла, створюючи правильне освітлення для кімнати і предметів декору.

сучасні тканинні ролети

Особливості тканинних ролет

Для виробництва ролет використовуються різні матеріали, що дозволяє використовувати їх для реалізації різних дизайнерських рішень. Завдяки використанню різних матеріалів цей елемент декору можна наділяти різними функціями: світловідображення, зниження втрат тепла в зимовий період і створення необхідного рівня освітлення. А використання спеціальних просочень, відразливих до жиру та пилу, спрощує догляд за ними.

Всі тканинні ролети діляться на три основних типи:

  • світлонепроникні (абсолютно не пропускають світло);
  • середньої щільності (затримують до 75% світла);
  • низької щільності (затримують до 35% світла).

Для виготовлення полотна сьогодні використовуються наступні матеріали: однотонні тканини, матеріали з принтами, фактурний жаккард і інші дорогі тканини і фактурні матеріали, які використовуються для забезпечення досягнення певних стандартів (пожежних, освітлення і т.д.).

Переваги

  • Зручність використання. У тканинних ролетах більш зручний і міцний механізм управління, що дозволяє регулювати проникнення світла за своїм бажанням.
  • Місце для фантазії. Великий вибір матеріалів дозволяє створювати дизайнерські рішення з різними технічними і естетичними характеристиками.
  • Використання для зонування. Завдяки великій функціональності, тканинні ролети можна використовувати для зонування приміщень. Особливо часто ця особливість використовується в розробці дизайну офісних приміщень.

Ролети - затребуваний тренд в оформленні приміщень. Їх простота і функціональність дозволяють успішно застосовувати їх для реалізації дизайнерських ідей, замінивши собою застарілі штори.