Консультация и прием заказов: 
пн-пт 9:00-19:00
Выезд специалиста: пн-сб 8:00-20:00
roletoff.tm@gmail.com

 

  +38(066) 133-79-19
  +38(063) 595-07-36
        +38(068) 283-20-77

Із закінченням ремонту ми замислюємося про необхідні аксесуари. Винятком не є і штори. Не треба бігти і вибирати стандартні класичні портьєри. Цікавим варіантом стануть рулонні штори. У сучасному світі дизайнери приділяють велику увагу цьому типу штор. Вони прекрасно доповнюють будь-який тип інтер'єру. Перш ніж зробити вибір, варто бути підкованим в основних аспектах.

вибір рулонних штор

Рулонні штори являють собою полотно тканини і вал, на який ця тканина і накручується при необхідності. Залежно від віконного отвору і вибирається діаметр вала. Він варіюється в межах 19 - 45 мм.

Розрізняють два види рулонних штор:

  • відкриті. Конструкція проста і складається з полотна і вала. Внизу полотна є невелика планка, що дає можливість надати шторі гарний вигляд.
  • закриті. Касетні рулонні штори максимально закривають віконний отвір, завдяки коробу, який захищає вал.

Рулонні системи прекрасно впишуться в будь-яке приміщення (вітальня, дитяча кімната, спальня і ін.). Ідеально виглядатимуть в кімнатах невеликих розмірів. Вони доповнять їх затишок, додадуть максимальну комфортну атмосферу і вбережуть від яскравих сонячних променів. Наприклад, для вітальні підійдуть штори з оригінальним орнаментом; для дитячої кімнати - герої мультфільмів або коміксів. Рулонні штори стануть доповненням і на кухні. Спеціальні просочення допомагають відштовхувати жир і пил. Прекрасний асортимент рулонних штор може запропонувати наша компанія.

Що стосується вибору тканини і колірних відтінків, це повністю залежить від сформованого інтер'єру і самого приміщення (де розташоване, розміри, колір меблів та інше).

За допомогою вміло підібраних рулонних штор можна з легкістю скорегувати нюанси приміщення. У великому просторі будуть доречні тканини темних насичених відтінків, а в маленькому приміщенні вони будуть тільки звужувати простір. Якщо стелі низькі і є бажання їх візуально збільшити, то підійде вертикальна смужка.

Переваг рулонних штор предостатньо, головне правильно підібрати потрібний варіант, який ідеально впишеться в ваш вже створений інтер'єр.